Uthyrning, Försäljning och installation av ljudanläggningar

Uthyrning, försäljning och installation av ljudanläggningar.
Bokning och information ring tfn 021-141282 / 070-6454126
eller Epost djperra@telia.com

Ljudanläggningar för inom & utomhusbruk

Mobila ljudvagnar 16 Kanals mixer
CD,MD & kassettspelare Monitorhögtalare
Trådlösa mikrofoner Trådlösa headset & myggor
Mobila ljudanläggningar Spotlights & Discoljus
Egna elverk Rökmaskin & Laser
Kareokeanläggning med skivor
Discjockeyanläggning Monitor in air

Med eget elverk, kan ljud ordnas på platser där el saknas. Högtalarna monteras på stativ och tål regn och fukt. Trådlösa mikrofoner och headset samt CD-spelare. Förstärkare som dämpar musiken automatiskt vid information via mikrofon 1.
Bilden är tagen vid Orienterings-DM 2005.

 

Vid uppvärmning inför ett motionslopp, används två aktiva högtalare. Högtalarana har inbyggda slutsteg på 550 Watt och monteras på ihopfällbara stativ. Detta ger ett bra ljud, som hörs över ett större område.

Förstärkare och CD-spelaren är monterad i en racklåda, som är lätt att hantera och det går snabbt att montera kablarna. Trådlöst headset för den som leder uppvärmningen. Bilden är tagen vid uppvärmningen inför ett motionlopp i Norberg.

 

Inge & Någe på Norbergsdagarna

 

Racklåda till Norbergs Centralskolas aula.
Specialinredd med slutsteg, trådlösa mikrofoner och anslutningar,
enligt deras önskemål.

Vi kan hjälpa till och leverera en ny ljudanläggning, enligt era behov. Komplettera, justera eller reparera, eran befintliga ljudanläggning.
Norbergs radio och elektronikkonsult har levererat den nya ljudanläggningen till Norbergs Centralskolas aula.
Justeringar och reparationer av ljudanläggningarna på Norbergs Kommuns Servicehus. Har lång erfarenhet av centralradioanläggningar och ljudanläggningar för samlingslokaler.
Försäljning av trådlösa mikrofoner och ljudanläggningar till Kommuner och föreningar. Har högtalare för utomhusbruk och fast installation.

Racklåda med mixer, slutsteg och CD-spelare. Används vid utomhustävlingar t.ex. ridtävlingar, där speakerljudet är viktigast. Vid användning av mikrofon sänks ljudet från CD-spelaren automatiskt. Med bredbandshögtalare av fabrikat Community, blir det bra ljud i musiken.

DjPerra använder discoljus med LED-lampor. De ger bra ljus och tar liten effekt. Laser & rökmaskin används för häftiga effekter på dansgolvet.

Bokning & information på tfn 021-14 12 82 / 070-645 41 26
Epost: djperra@telia.com